VRS West-Friesland wordt gerund door vrijwilligers die door met eigen bijdragen de vele activiteiten van de VRS bekostigen. Uitgaven bestaand uit o.a.: ringen, netten, netstokken, ringgereedschappen, linialen, vogelzakjes, literatuur, vogelvoer etc. Nog afgezien van de reiskosten, kleding en andere onkosten. Om onze projecten te financieren is hulp van sponsoren gewenst. U kunt ons helpen met een financiële bijdragen of met het beschikbaar stellen van materialen of doneren van vogelvoer.

Elke hulp is welkom en waarderen wij zeer!

 

Sponsor een ringstreng! 

U kunt VRS West-Friesland steunen door ringen te sponsoren. 

U kunt één of meerdere ringstengen van 50 ringen sponsoren voor € 10,- per ringstreng. Hiervoor ontvangt u aan het eind van het sponsor jaar een overzicht van de vogels welke geringd zijn van de door u gesponsorde streng, alsmede de terugmeldingen welke van deze ringen zijn ontvangen. 

Ook kunt u na het jaar een jaarverslag van de ringactiviteiten verwachten. Gebruik het formulier hiernaast als u één of meerdere ringstrengen wilt sponsoren! 

 

Andere sponsor mogelijkheden

Mocht u ons op een andere manier willen helpen? Dat kan ook! Bedrijven kunnen zich aanmelden via het contactformulier. Sponseren kan door middel van een financiele bijdrage of een bijdrage in natura zoals vogelvoer, gereedschap etc. Hiervoor wordt u bedrijf vermeldt op de website en in de jaarverslagen. In overleg is een demonstrati van het ringwerk voor uw medewerkers/bedrijf mogelijk.

Particulieren kunnen ook bijdragen in nature door bijvoorbeeld vogelvoer te doneren. In de wintermaanden voeren we de vogels bij, vogelstrooivoer of vetbollen zijn altijd welkom!  Neem hiervoor contact met ons op!

 

Uw bijdrage wordt zeer gewaardeerd en wij danken u hartelijk hiervoor!